Home Futbol Haberleri Süper Lig Ali Yıldırım transfer haberlerini doğruladı

Ali Yıldırım transfer haberlerini doğruladı

ali-y-ld-r-m-transfer-haberlerini-do-rulad

Dirk Kuyt transferiyle sadece Türkiye’yi değil, Avrupa’yı da sarsan Fenerbahçe, Aykut Kocaman’ın oluşturduğu listedeki diğer isimler için de görüşmelerini sürdürüyor. Transfer süreciyle ilgili konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım, öncelikli olarak Valencia kulübüyle Mehmet Topal ve Tino Costa için pazarlıkların sürdüğüne vurgu yaptı. Bulundukları aşamada, UEFA’nın vereceği kararın da önemli olduğunu belirten Ali Yıldırım şu ifadeleri kullandı:

“Evet, UEFA’dan gelecek haber bizim için çok önemli. Ama biz hocamızın verdiği listeden geri dönmüyoruz. Mehmet Topal, Tino Costa, Joseph Yobo ve Reto Ziegler için görüşmelerimiz sürüyor. Valencia, Everton ve Juventus ile temas halindeyiz, ancak acele de etmiyoruz.”    “Taraftar korkmasın”   “Dirk Kuyt’ı renklerimize bağlayarak, herkesin takdir ettiği, taraftarın da desteğini verdiği bir transfer yaptık. Burada başta hocamız olmak üzere herkesin görüşü alınmıştır. Taraftarımız korkmasın, endişe duymasın. Başarılı bir takım oluşturmak adına her şeyi yapıyoruz.

Ancak önümüzdeki süreci de doğal olarak bekliyoruz. Fenerbahçe’de; hocasıyla, futbolcusuyla herkes gereken fedakarlığı yapıyor. Bekleyelim ve önümüzdeki günler neler gösterecek hep beraber görelim.

Kaynak: Fanatik

Exit mobile version