28 Nisan 2024 Pazar

Galatasaray’ın yabancı sıkıntısı

Galatasaray’a yeni sezon öncesi en büyük sıkıntı artık Florya’da düşünülmeyen yıldızlar.

Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılacak olduğu için bu zorlu kulvarda başarılı olmak adına kadroda değişime gidecek olan sarı kırmızılı kulüpte, yöneticileri en çok Milan Baros ve Albert Riera yıpratacak.

Gaziantepspor’dan transfer edilen Dany ile birlikte kadrosunda şu anda tam 10 yabancı bulunan Galatasaray’da iç temizlik mali açıdan da kulübü zorlayacak. Çünkü, Baros ve Riera yüksek kontratları ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi arenasında takımın boy gösterecek olması nedeniyle Florya’dan ayrılmaya hiç ama hiç niyetli değil.

Gidecekler listesi bir hayli kabarık

İki futbolcu gitmemekte direnirse yeni sezonda tribünde oturmaları halinde bile 5 milyon 400 bin Euro’yu ceplerine koyacak. Sözleşmeleri bulunup Florya’da düşünülmeyen futbolcu sayısı ise bu ikiliyle sınırlı değil.

Pino’ya Brezilya kulüpleri talip. Stancu ise, önümüzdeki hafta Orduspor ile görüşmelerini tamamlayacak. Büyük ihtimalle Karadeniz kulübünün yolunu tutacak. Düşünülmeyen isimlerden bazıları da Kazım Kazım ve Mehmet Batdal.

Espanyol’un teklifini beğenmedi

Yıllık garanti 2.5 milyon Euro alan Baros’un şu ana kadar herhangi bir talibi mevcut değil. Devre arasında Çek golcüyü isteyen Rus kulüpleri de kenara çekilmiş durumda. Riera’ya ise Espanyol talip oldu. İspanyol kulübünün önerdiği rakam 1.5 milyon Euro. Ancak, Riera Galatasaray’da kenarda otursa dahi  çok daha fazla kazanacak.. İspanyol oyuncu hiç oynamadan Galatasaray’da yıllık 2 milyon 900 bin Euro’nun sahibi olacak.

Kaynak: Hürriyet

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ