17 Mayıs 2024 Cuma

Assaidi transferi arapsaçına döndü

Galatasaray‘da daha önce anlaşma sağlanan Faslı oyuncu Oussama Assaidi transferinde çok ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray’ın dört yıllık anlaşma sağladığı Faslı oyuncu ile, futbolcu yıllık bir milyon Euro alacaktı. Ancak Bülent Tulun’un devreye girmesiyle rakam bir anda arttı ve oyuncunun istediği yıllık rakam 1.6 milyon Euro oldu.

Bir diğer iddia ise daha vahim. Galatasaray’ın bonservis için 2.5 milyon Euroya anlaştığı Faslı oyuncunun Bülent Tulun’nun devreye girmesinden sonra bedelinin 5 milyon Euro olduğu ileri sürüldü. Olayı daha ilginç kılan durum ise 2013 yılında kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan futbolcunun sözleşmesinde 2 milyon dolara serbest kalır şeklinde bir madde bulunduğu. Galatasaray’ın bir sezondur takip ettiği Heerenveenli futbolcu lig bittiği gibi yönetimine rapor edilmişti.

Yönetim, Abdurrahim Albayrak’ı bu transferde görevlendirdi. İdari Koordinatör Şükrü Hanedan ve İdari Menajer Cenk Ergün’ü yanına alan Albayrak, Assaidi için Heerenveen’in kapısını çaldı. 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 2013’te bitecek olmasını fırsat bilen yöneticiler, Hollanda kulübünü 2.5 milyon avroya ikna etti. Bitti gözüyle bakılan transfer Tulun’un devreye girmesiyle yeniden çıkmaza girdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ