Home Spor Haberleri Futbol Haberleri Yönetici Çarşı’yı da suçladı

Yönetici Çarşı’yı da suçladı

yonetici-car-y-da-suclad

Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancı’dan Siyah-Beyazlı taraftarlara sert uyarı geldi.

Urgancılar, “Feda tişörtleri maddi kazanç için değil, yok olmuş değerlerimizi hatırlatmak için oluşturulmuş bir sosyal sorumluluk projesi. Bunun bile taklidini satıyorlar. Madem Beşiktaşlısınız bunu hangi vicdanla alırsınız.

Beşiktaşlıların silkinip kendine gelmesi lazım. Son 2 yılda küfürden ve olaylardan dolayı 5-6 milyon lira masrafımız var. Bu riyakarlıktır, en büyük ihanetlerden biridir” dedi. Şu anda travma üstüne travma yaşayan bir Beşiktaş olduğunu vurgulayan Urgancılar, “Madem halkın takımıyız; Beşiktaş’ın kapılarını halka açmaktan, başka çözüm olmadığına kanaat ettik” dedi.

Bu teker böyle dönmez
Maçlarda yaşanan olayları eleştiren Mesut Urgancılar, “Kombine bilet alıp içeri giriyorsunuz. Başkalarının yanlarında birkaç kişi daha soktuğunu görüyorsunuz. Yerinize oturamıyorsunuz. Birileri sahadaki oyunla alakası olmayan şekilde tezahürat yapmanızı istiyor. Devre arasında bir yere gidemiyorsunuz. Büfeden alışveriş yapamıyorsunuz. Tuvaletleri kullanamıyorsunuz. Keyfini süremediğimiz bir atmosfer var, bu teker böyle dönmez” diye konuştu.

(Sabah)

Exit mobile version