Home Futbol Haberleri Süper Lig Amrabat Out – Gökhan Töre In

Amrabat Out – Gökhan Töre In

amrabat-out-gokhan-tore-in

Sarı-kırmızı takımın antrenörleri Hasan Şaş ve Ümit Davala milli futbolcu Gökhan Töre‘yi ikna etmeye çalışıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son olarak Kayserispor’un Amrabat için yüksek fiyat istemesi nedeniyle vazgeçmişti. Sarı-Kırmızılıların aynı mevki için şimdi Hamburg’da forma giyen Gökhan Töre için girişimlerin hızlandırdığı öğrenildi.

Gurbetçi futbolcuyu özellikle yardımcı antrenörler Hasan Şaş ile Ümit Davala’nın yakın takibe alarak ikna etmeye çalıştığı belirtiliyor.

Hamburg ile sözleşmesi devameden başarılı orta saha oyuncusunu 5 milyon Euro’ya bitirmeyi hedefleyen Galatasaray böylece Amrabat için yapılan teklifin daha altında Gökhan’ı renklerine bağlamayı planlıyor.

Teknik direktör Fatih Terim’i bu transferde tek düşündüren konu ise milli futbolcunun Almanya’da sık sık sakatlık yaşaması. Yönetimin önümüzdeki günlerde Gökhan için önemli adımlar atması bekleniyor.

Gurbetçilere yöneldiler

Ayrıca yabancı kontenjanına sınırlama getirilmesi ve yerli futbolcuların fiyatlarının yükselmesi nedeniyle yönetimin özellikle gurbetçi futbolculara odaklanacağı belirtiliyor. Davala ve Şaş’ın Gökhan Töre’nin transfer çalışmasının dışında yetenekli gençleri de araştırdığı ve böylece düşük maliyetli oyuncuların kadroya katılmasının hedeflendiği gelen haberler arasında.

Kaynak: Bugün

Exit mobile version