28 Mart 2024 Perşembe

Spor teröristleri Galatasaray’lı kızlara saldırdı

25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası için İstanbul’dan yola çıkan ve Bolu’da mola veren Galatasaray ve Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takımları’na üzerlerinde Fenerbahçe forması olan bir takım kişilerin saldırıda bulunduğu belirtildi.

Yaşanan gelişmelerin ardından olay yerine jandarmaların intikal ettiği ve sarı-kırmızılı kulübün yetkililerinin olaya karışan şahıslar ile ilgili zabıt tutturduğu ifade edildi.

Galatasaray ve Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takımı oyuncularına saldırdığı iddia edilen Fenerbahçeli taraftarların, Aziz Yıldırım için düzenlenecek olan bir gösteri için Ankara’ya gittikleri belirtildi.

Voleybolmagazin.net sitesinde yer alan ve görüntüler ile de desteklenen habere göre; Bolu Cafer’in Yeri’nde genç voleybolcuların yemek yediği esnada restauranta girdiği ifade edilen yaklaşık 70 kişilik Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray ve Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takımı oyuncularına saldırdığı belirtildi.

GALATASARAY KULÜBÜ SALDIRIYI KINADI

Galatasaray Kulübü, konu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak yaşanan olayları kınadı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“25-30 Haziran tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası için Ankara’ya gitmekte iken, Bolu’da verilen mola esnasında Galatasaray Genç Bayan Voleybol Takımımızın oyıuncularına, ayn yöne gitmekte oldukları belirtilen bir grubun saldırıda bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Görüntüleri bir internet sitesinde de yayınlanan bu saldırı esnasında takımımız oyuncularıyla birlikte yemek yemekte olan Yeşilyurt Genç Bayan Voleybol Takım oyuncuları da aynı şekilde mağdur olmuşlardır.

Sporun anlamı konusunda hiçbir fikirleri olmadığı açık olan ve sadece saldrırarak kendilerini varedebilen bir güruhun, henüz yaşları 16-17 olan genç kız sporcularımıza yönelik bu barbarca saldırısını nefretle kınıyoruz.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER