Home Spor Haberleri Futbol Haberleri Balotelli’nin hayat hikayesi

Balotelli’nin hayat hikayesi

balotelli-nin-hayat-hikayesi

Medya, menajeri, takım arkadaşları, rakip teknik adamlar… Kısacası bütün futbol kamuoyu tarafından sürekli eleştirilen Mario Balotelli’nin çocukluğu sayısız zorlukla mücadele ederek geçmiş. Balotelli’nin çocukluğunda yaşadığı sıkıntılar belki yaptığı hareketleri doğrulamaz ama nedenleri konusunda biraz olsun fikir veriyor.

Gana doğumlu Thomas and Rose Barwuah çiftinin çocuğu olarak İtalya’da doğan Balotelli, fakir bir mahallede çocukluğunu yaşar. Balotelli, anne-babası tarafından 5 yaşında Francesco and Silvio Balotelli çiftine evlatlık olarak verilir. Üvey ailesi Balotelli’nin futbola olan düşkünlüğünü fark eder ve onu USO Mompiano’nun alt yapısına gönderir. Balotelli buradaki tek siyah çocuktur ve diğer çocukların aileleri tarafından ırkçı saldırılara maruz kalır. Hatta aileler kulüp yöneticilerine Balotelli’nin takımdan atılması için baskı bile yapar. 

Evlatlık verilmesini çocukluğu boyunca unutmayacak olan Balotelli, ilk kulübü AC Lumezzane’de Barwuah soyadını taşımayı reddeder ve formasının arkasına Balotelli yazdırır. Çok fazla arkadaşı olmayan ve yalnız bir çocukluk geçiren Balotelli, tüm zamanını futbol oynayarak geçirir.

Henüz 21 yaşında olan Balotelli, bütün bu yaşadığı sıkıntıları araba kazaları, sansasyonel özel hayatı, evinin içinde düzenlediği havai fişek gösterileri, takım arkadaşları ile kavgaları, tehlikeli dart oyunları ve gördüğü kırmızı kartlar ile dışa vuruyor gibi görünüyor.

Exit mobile version