17 Mayıs 2024 Cuma

Egemen artık Kartal değil

Beşiktaş’ın geçtiğimiz sezon başında 4 yıllık mukavele imzaladığı Egemen, Siyah-Beyazlı yönetimin yeni sezon öncesi yıllık ücretinde indirime gitmesi teklifini bir süre önce kabul etmemişti. Yaklaşık 2 ay süren görüşmeler sonucu ücretinde indirime gitmeden Beşiktaş ile yola devam etme kararı alan Egemen, bugün futbol komitesine başvurarak Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmak istediğini iletti.

Egemen, komite ile yaptığı görüşmede, Beşiktaş ile kalan 3 yıllık kontratının karşılığı olan ücreti almakta sıkıntı yaşayacağını düşündüğünü belirtti. Geçtiğimiz sezondan 4.3 milyon TL alacağı bulunan milli oyuncunun kesin olarak kulüpten ayrıldığı öğrenildi. Egemen geçen sezon Beşiktaş’tan 1,1 milyon Euro’su garanti, toplamda 2,6 milyon Euro kazanmayı haketmişti. 

En büyük taliplisi Fenerbahçe
Geçen sezonu ikinci sırada bitiren Fenerbahçe, kiralık olarak sözleşmesi sona eren Yobo’nun yerine Egemen’le ilgileniyor. İngiliz kulübü Everton ile yapılan görüşmelerden bir türlü sonuç çıkaramayan Sarı-Lacivertli ekip, geçen sezonki performansıyla parmak ısırtan Egemen’e talip. Bu transferin de yakın zamanda çözüme kavuşması bekleniyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ