Home Spor Haberleri Basketbol Beşiktaş’ın yabancıları kaçıyor

Beşiktaş’ın yabancıları kaçıyor

be-ikta-n-yabanc-lar-kac-yor

Beşiktaş’ta Erceg’in ardından geçen yılki yabancılardan Arroyo, Hawkins ve Bonsu’nun da takımdan ayrılacağını belirten Abdullah Sözer, sponsorluk konusunun da ilerleyen günlerde netleşeceğini belirtti. Sözer’in açıklamaları şu şekilde:

“Şirketlerle görüşmelerimiz sürüyor, ilerleyen günlerde net bir sonuca varacağız. İstediğimiz bütçeyi verecek şirket ile en kısa süre içerisinde anlaşacağız.”

“6 transfer yapacağız, 3 yerli 3 de yabancı oyuncu alacağız. Transferleri Euroleague kura çekimi sonrasında netleştirip açıklayacağız.”

“Carlos Arroyo’nun Beşiktaş’ta durması çok zor. 2 milyon dolar istiyor. Ben 2 milyon dolar verecek olsam gider NBA’in en kral oyuncusunu alırdım.”

“David Hawkins geçtiğimiz sezon bizden 600 bin dolar alıyordu. Bu sene için kendisine 900 bin dolar teklif ettik ama kabul etmedi. 1 milyon 100 bin dolara Galatasaray’a gidiyor. 3 yıllık da mukavele yapıyorlar. Biz bu paraları verecek olursak işimiz çok zor olur.”

“Bonsu’ya da teklifimizi yaptık ancak kabul etmedi. O da gidecek büyük ihtimalle. Ersin Dağlı’nın durumu belirsiz ama biz onun takımda kalmasını istiyoruz.”

Beşiktaş, takımdan ayrılacak olan Devid Hawkins’in bonservisinden 750 bin, Mensah Bonsu’dan ise 450 bin dolar kazanacak. İki oyuncunun siyah-beyazlılara getirisi 1 milyon 200 bin dolar.

Kaynak: Hürriyet

Exit mobile version