26 Nisan 2024 Cuma

Culio Galatasaray’a dönüyor

Yeni sezonu bugün Florya’da topbaşı yaparak açacak olan Galatasaray‘da yönetim, Faslı yıldız Oussama Assaidi’nin transferini bitirmeye uğraşırken, geçen sezon Orduspor’da kiralık forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Emmanuel Culio‘nun, teknik direktör Fatih Terim tarafından Avusturya kampına davet edildiği ortaya çıktı.

Geçen sezon başında Arda’nın Atletico Madrid’e transferi öncesinde Karadeniz ekibine kiralanan, ancak daha sonra Terim’in, “Arda’nın gideceğini bilseydim onu göndermezdim” sözleri ile yeniden gündeme gelen yıldız oyuncu, sezon sonunda da G.Saray’a geri dönmek istediğini bildirmiş, hatta bu nedenle Ordusupor yönetimi tarafından kiralık sözleşmesi fesh edilmişti.

2 yıllık daha sözleşmesi var
İki kulübün arasını açan bu olay sonrasında sezon sona ermeden mukavelesi fesh edilen ve ülkesine giden Emmanuel Culio’nun, yeni sezonda tekrar Sarı-Kırmızılı formayı giyeceği öğrenildi. Cimbom ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve son derece düşük miktarda bir ücretle oynayan Culio’nun, Fatih Terim’den aldığı kamp daveti ile çok mutlu olduğu ve İstanbul’a gelmek üzere yola çıktığı belirtildi.

Culio’nun geçtiğimiz sezon sergilediği performansını oldukça beğenen tecrübeli çalıştırıcının, yıldız oyuncuya Avusturya kampında şans vereceği ve Culio’yu kadroda tutarak, yeni sezonda ondan faydalanmayı düşündüğü bildirildi.

Kaynak: HTSPOR

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ