28 Mart 2024 Perşembe

Fener’in transfer listesi Cimbom’dan

Fenerbahçe‘de, Real Madrid’in Türk oyuncusu Hamit Altıntop transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Milli oyuncunun menajeri Reza Fezali, İspanyol kulübünün yöneticilerinden oyuncusunu Sarı-Lacivetli kulübe satması için yetki aldı. 3 milyon Euro bonservis bedeli ile Real Madrid’e Hamit için teklif yapan Fenerbahçe Yönetimi’nin, yıldız oyuncu ile yıllık alacağı konusunda da anlaşma sağlamak üzere olduğu öğrenildi.

Gelecek yıl düşecek olan yabancı oyuncu sayısını tolere etmek için Avrupa deneyimi olan Türk oyuncularla anlaşma yolunu seçen Fenerbahçe’nin, Hamit’i Galatasaray’ın elinden alarak hem ezeli rekabette bir çalım daha atmak, hem de kadro derinliğini artırmak niyetinde olduğu bildirildi.

Hamit’in Fenerbahçe’den yıllık 3.5 milyon Euro istediği, ancak karşılıklı görüşmelerde bu rakamın aşağıya çekildiği belirlendi. Sarı-Lacivertliler milli oyuncu ile yapılacak olan son görüşmede fiyat konusunda anlaşmaya vardığı taktirde, Hamit de yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyecek.

Costa elden kaçıyor   Fenerbahçe’nin ısrarla renklerine bağlamak istediği Valencia’nın Arjantinli orta saha oyuncusu Tino Costa ise kendisine yapılan önemli teklife karşın Rusya’yı tercih ediyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın Mehmet Topal ile birlikte almak için çok çaba harcadığı yıldız oyuncunun Spartak Moskova ile görüşmelere başladığı ve iki kulübün de bonservis ücreti için masaya oturduğu bildirildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER