19 Nisan 2024 Cuma

Baki Mercimek top oynamak istiyor

Türkiye’deki futbol hayatına Gençlerbirliği’nde başlayan ve 6 değişik takımın formasını giyen 1982 Hollanda doğumlu Baki Mercimek, futbol oynamaya devam etmek istediğini söyledi. Baki Mercimek, son 2 sezondur Ankaraspor’un futbolcusu olduğunu, fakat takımın liglerde yer almadığını ifade etti.

Ankaraspor’a katkı sağlamayı çok istediğini belirten Baki Mercimek, ”Önceki sene bu süreci kiralık olarak Karşıyaka’da geçirdim. Geçen sezon da son güne kadar bekledim ve transfer döneminin son anlarında BUGSAŞ Spor’a transfer oldum. Ankaraspor’a katkım olsun isterdim, ancak elimden bir şey gelmiyor. Ben futbol oynamak istiyorum” dedi.

Ankaraspor yönetiminin, 2012-2013 sezonunda da bu sezon da lige katılınmayacağını kendisine bildirdiğini söyleyen Baki Mercimek, kendisinin de bunun üzerine başka takımlarla transfer görüşmelerine başladığını kaydetti.

Geçen sezon Ankara’nın TFF 2. Lig takımlarından BUGSAŞ’ın formasını giyen tecrübeli defans oyuncusu, 2 kez Türkiye 21 yaş altı, 5 kez Türkiye A-2 ve 1 kez de A Milli takım forması giyme başarılarını da gösterdi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER