20 Nisan 2024 Cumartesi

Alex’in veliahtı Diego

Fenerbahçe yönetiminin, bonservisi Almanya’nın Wolfsburg Kulübü’nde olan Brezilyalı futbolcu Diego ile ciddi olarak ilgileniyor.

Fenerbahçe’nin kaptan Alex’in alternatifi olarak geçen sezon Atletico Madrid‘te kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki Brezilyalı yıldız oyuncu Diego Ribas‘ın peşine düştüğü ileri sürüldü.

Yıldız oyuncunun menajeri Zinho, Brezilya’dan Flamengo ve Türkiye’den önemli bir kulüple görüşmeler yaptıklarını belirterek, Diego’nun vereceği karara göre hareket edeceklerini söyledi. Zinho, Wolfsburg Kulübü’nün Diego’nun bonservisi için 10 milyon euro talep ettiğine de vurgu yaparak, Flamengo’nun bu rakamı ödemede zorluklar yaşadığını bu yüzden Alman kulübünün Türkiye opsiyonuna daha sıcak baktığını belirtti.

Brezilya basını Türkiye’deki kulübün Fenerbahçe olduğunu savunarak sarı – lacivertli yönetimin bu oyuncunun aldığı yıllık 5 milyon euroyu aşağıya çekmeye çalıştığını, hem Brezilyalı oyuncunun, hem de Wolfsburg Kulübü’nün fedakârlık yapması halinde transferin her an bitebileceğini yazdı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER