25 Nisan 2024 Perşembe

Kadın ve çocuklar tribünde olacak

Futbol Federasyonu’nun geçen sezon ilk kez uygulamaya koyduğu, “Cezalı maçlarda kadın ve çoçuk taraftarların statlara alınması” uygulamasının yeni sezonda da devam edeceği ortaya çıktı.

Kadın ve belli yaştaki çocukların, takımlarının cezalı olduğu maçlarda yine tribünde olması TFF yönetimi tarafından karara bağlandı. 

Küfürlü tezahürata ceza geliyor 

Alınan kararda bir de yenilik yapıldı. Geçen sezon sadece kadın ve çocuk taraftarların tribünlerde yer aldığı maçlarda bile küfürlü tezahürat yapılmasını dikkate alan TFF yönetimi, Futbol Disiplin Talimatı’nda yapacağı bir değişiklikle, ihlali bir para cezasıyla cezalandırma kararını benimsedi. Buna göre kadın ve çocuk taraftarların izleyeceği maçlarda küfürlü tezahürat yapılması halinde kulüplere önemli para cezaları kesilecek. Hatırlanacağı üzere geçen sezon kadın ve çocuk taraftarların küfürlü tezahüratları cezasız kalmıştı.

TFF’nin kararını resmen açıklamasının ardından Fenerbahçeli ve Trabzonsporlu kadın taraftarların, yeni sezondaki ‘seyircisiz maç oynama yasağı’ nedeniyle tribünlerde yer almalarının önünde engel kalmayacak.

Kaynak: Trtspor

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ