29 Mart 2024 Cuma

Fenerbahçe Van der Vaart’ı istiyor

Transferde Galatasaray’ın gerisinde kaldığı eleştirileriyle karşılaşan Fenerbahçe, taraftarını ayağa kaldıracak bir operasyona imza atıyor.

Yönetim, öncelikle orta sahaya çok kaliteli bir oyuncu isteyen teknik direktör Aykut Kocaman’ın talebi doğrultusunda harekete geçti ve Tottenham’ın hücuma dönük orta saha oyuncusu Van der Vaart için temaslara başladı.

Daha önce de Fenerbahçe ile adı anılan Van Der Vaart’ın tekrar gündeme gelmesi ise bu futbolcunun menajerlerinden Rob Janssen’in kulübün kapısını çalmasıyla gerçekleşti. Aynı zamanda Dirk Kuyt’ın da menajerliğini yapan Janssen, Tottenham’ın hocası Villas-Boas’ın yeni sezonda takımda düşünmediği Van der Vaart’ı Fenerbahçe’ye önerdi.

Bu sürpriz teklife hem yönetim hem de Aykut Kocaman sıcak bakınca transfer çalışmalarının startı verildi. Eski takımı Hamburg’un yanı sıra Dubai’den de teklif alan ancak bu kulüplerle ilgilenmeyen 29 yaşındaki oyuncu, vatandaşı Kuyt’ın da ilk tercihi olan Fenerbahçe’yi daha cazip buldu.

Tottenham ile iki yıl daha sözleşmesi olan ve takımında kalmak istemesine rağmen bu arzusu gerçekleşmeyecek gibi görünen Van der Vaart’ın, Fenerbahçe gündemine gelmesine en çok Kuyt’ın sevindiği öğrenildi. Sarı-lacivertli ekip, Tottenham’la bonservis konusunda anlaşması halinde Van der Vaart’a, Kuyt’a ödediği tavan ücret olan yıllık 3.5 milyon euro önerecek.

Kaynak: Fotomaç

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER