19 Nisan 2024 Cuma

Bienvenu gider Gomis gelir

Galatasaray’ın Hamit, Burak ve Amrabat’ı kadrosuna katarak estirdiği rüzgar yüzünden, ezeli rakiplerinin taraftarlarıyla giriştikleri söz düellosunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, birden canlandı.

Bunun nedeni de, yönetimin, Lyon’un golcüsü Gomis’i almak için başlattığı transfer harekatıydı. Fransız kulübünün başkanı Jean Michel Aulas’ın, “Bafetimbi Gomis ile büyük bir Türk takımı ilgileniyor. Teklifi düşünüyoruz” demesinin ardından, idari menacer  Hasan Çetinkaya’nın Fransa’ya gitmesi, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.
 
Ali Yıldırım hazırda bekliyor
Lyon’da 2009 yılından bu yana forma giyen, Fransa Milli Takımı’nın da önemli isimlerinden biri olan 1.84 metre boyundaki golcü futbolcunun, Fenerbahçe’nin gol bölgelerindeki tüm sorununu ortadan kaldıracağını düşünen Sarı-Lacivertliler, böyle büyük bir golcüyü alarak, Galatasaray’ın estirdiği rüzgarı da tersine çevirecekleri inancında. İdari menacer Hasan Çetinkaya’nın yürüttüğü görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda, Asbaşkan Ali Yıldırım’ın Fransa’ya giderek, bu transfere nokta koymayı planladığı sızan bilgiler arasında. Transferin gerçekleşmesi durumunda, Gomis’in, Fenerbahçe’nin Avusturya kampına dahil olması bekleniyor.

Bienvenu yolcu
Kendisinden beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen Bienvenu, bu transferin gerçekleşmesi durumunda satışa çıkartılacak.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER