25 Nisan 2024 Perşembe

Erciyesspor’da iki transfer

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, Denizlispor’dan Ragıp Başdağ ile Altay’dan Mustafa Tuna Kaya’yı renklerine bağladı.

Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Başdağ, Kaya ve geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edilen kaleci Behram Zülaloğlu’nun da katılımıyla kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’e çıkacak bir takım kurmak için çalıştıklarını dile getiren Savruk, bu doğrultuda transferler yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

”Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yeni sezon öncesi transfer harekatımız son sürat devam etmekte. Bu çerçevede geçtiğimiz yıl Denizlispor forması giyen Ragıp Başdağ ile geçen yıl Altay’da oynayan Mustafa Tuna Kaya’yı kadromuza kattık. Önceki yıllılarda da bu şehrin ekmeğini yemiş, suyunu içmiş Ragıp’a yeniden şehrimize hoşgeldin diyoruz. Tecrübesiyle takımımıza çok katkı sağlayacağına inandığımız Ragıp, camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bu çerçevede artık transferde sona doğru yaklaştık. Bugüne kadar 12 transfer yaptık. İlerleyen zamanlarda hocamızın da görüşleri doğrultusunda bir veya iki oyuncu daha transfer edebiliriz.”

Ragıp Başdağ ise yeniden Kayseri’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, takım olarak hedeflerinin Spor Toto Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyledi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ