19 Nisan 2024 Cuma

Escude Kartal olmak istiyor

Egemen Korkmaz’ın Fenerbahçe’ye transfer olmasının ardından savunma oyuncusu arayışı içine giren Beşiktaş, Sevilla‘nın tecrübeli oyuncusu Julien Escude‘yi kadrosuna katmaya çok yakın.

Diaria AS Gazetesi’nin Sevilla temsilcisi José Antonio Espina, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Transfer gelişmesi var, fakat şu anda resmi bir temas yok. Beşiktaş’ın Escude için çok önemli bir opsiyon olduğunu ve futbolcunun İstanbul’da futbol oynamaktan yana bir eğiliminin olduğunu biliyoruz, fakat şu ana kadar resmiyete dökülmüş bir anlaşma yapılmadı.” ifadelerini kullandı.

Transfer için Sevilla yönetiminin de yeşil ışık yaktığını belirten Espina, “Escude’nin Beşiktaş’a transferi konusunda Sevilla Kulübü açısından sorun yok. Sevilla yönetimi, bu transfere son derece olumlu bakıyor. Bence Beşiktaş, bonservis bedelin bu transferi gerçekleştirebilir. Oyuncunun sözleşmesinin bitmesine 1 yıl daha var. Sevilla yönetimi bu konuda olumlu bir karar alabilir.” şeklinde konuştu.

Escude’nin yavaş olmasına rağmen iyi bir savunmacı olduğunu da sözlerine ekleyen Espina, “Sol ayağını çok iyi kullanıyor. İyi de bir kesicidir. Tecrübeli bir savunmacı, ayrıca saha içerisinde çok dikkatlidir. Sevilla’da en sevilen oyunculardan bir tanesidir.” dedi.

2006 yılından bu yana Sevilla’nın başarısı için ter döken savunma oyuncusu, Fransa Milli Takımı adına da 13 kez forma giydi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER