19 Nisan 2024 Cuma

Fenerbahçe’den Çakar’a sert cevap

İşte Fenerbahçe‘nin Ahmet Çakar için yayınladığı o yazı;

105 yıldır Türk Sporu’nun her dalına hizmet eden, spora ve sporcuya değer veren Kulübümüzün sporcuları ile ilgili yorumlarını; bir spor adamı bilinci ve etiğinden uzak cümleler ile bugünkü yazısına yansıtan Ahmet Çakar, Fenerbahçe forması giymiş hepsi birbirinden değerli eski-yeni sporcularımıza dair haksız ve haddini aşan değerlendirmelerde bulunmuştur.

Her platformda, Kulübümüz ile ilgili her konuda mesnetsiz açıklama ve yorumlarda bulunan Çakar, bugünkü değerlendirmesi ile hem taraftarlarımızın hem de sporun ve sporcunun öneminin farkında olan her bireyin tepkisini çekmiştir.

Kendisine bir kez daha hatırlarmak isteriz ki “Fenerbahçe forması ve Fenerbahçe’de forma giyen tüm sporcular birbirinden değerli ve önemlidir…”

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 

İşte Çakar’ın Fenerbahçe ile ilgili bugünkü yazısı;

DÖRDÜ BİR EMRE ETMEZ

Fenerbahçe’nin yaptığı transferler yerinde ama hala önemli eksikleri var. Direkt forvet oynayabilecek bir oyuncu almalılar. Eğer Aykut Kocaman Alex’i fazla düşünmüyorsa, Emre de gitmişken Fenerbahçe’nin organizasyonu yüklenebilecek meziyetli bir oyuncuya ihtiyacı var. Ne Topal ne Topuz ne Selçuk ne de Cristian bu görevi yapabilir. Bu oyuncular birbirine benzeyen oyuncular. Dördünü toplasan bir Alex ya da Emre etmeleri mümkün değil…

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER