23 Nisan 2024 Salı

Ibrahimovic resmen PSG’de

Ligue 1’in güçlü ekibi Paris Saint-Germain, Milan’ın golcüsü Zlatan Ibrahimovic‘le üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kulübün Sportif Direktörü Leonardo, dün basın mensuplarına yaptığı açıklamada transfer için gerekli anlaşmaların sağlandığını belirtmiş ve geriye resmi açıklamalar kalmıştı.

Fransız ekibi, bugün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada transferi duyururken, İsveçli golcünün kulüple üç yıllık sözleşme imzaladığını belirtti.

Basın toplantısında konuşan Ibrahimovic, transferinin tamamen kendisinin kararı olduğunu dile getirirken “Milan’da çok mutlu zamanlar geçirdim. Bana yeniden gülümsemeyi öğrettiler. Oradayken sahaya her şeyimi koyduğumu düşünüyorum. Onlar için söyleyecek kötü sözlerim yok. Bu transfere müsaade ettikleri için de ayrıca teşekkür ederim. Fakat ben kariyerimde yeni bir sayfa açmak istedim. Kimse beni Milan’dan göndermedi, bunun kişilerle bir ilgisi yok. Ben, kendi tercihimle, PSG’ye gelmek istedim.” ifadelerini kullandı.

Leonardo da iyi bir iş çıkardıklarını ifade ederken, “Bu transferi Milan’ın satışı olarak değil, PSG’nin alım başarısı olarak görmek lazım. Biz faydalı olacağını düşündüğümüz bir yatırımda bulunduk ve üstün çabalarımızla başarıya ulaşmayı bildik.” dedi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ