24 Nisan 2024 Çarşamba

PSG, Verratti’yi bitirdi

Kadrosuna yıldız isimler katarak transfer döneminin altını üstüne getiren Paris Saint Germain, 12 milyon euro karşılığında Pescara için ter döken Marco Verratti transferini resmen açıkladı.

İmza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Verratti, “Paris S.G. benim etkilendiğim bir kulüpte. Onlar gerçek şampiyonlar. Kulüpte pek çok kaliteli oyuncu var ve onlarla birlikte aynı takımda yer almaktan gurur duyuyorum. Teknik direktörümüzün bana olan inancı beni mutlu ediyor. Pescara yöneticileriyle yaptığı görüşmede onlara önceliğimin PSG olduğunu söylemiştim. Gelecekte dünyanın en büyük kulübü olacağız. Pirlo ile kıyaslanmak gurur verici ama dünyanın en iyisi.” ifadelerini kullandı.

Verratti transferinin kulübün geleceği için önemli olduğunu söyleyen PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, “Verratti transferini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Çok genç bir isimle anlaştık ve kendisi hem ülkesinin hem de kulübümüzün ileride önemli bir parçası olacak. Sadece yıldız oyuncularla değil genç yeteneklerle de ilgileniyoruz.” şeklinde konuştu.

Paris Saint Germain transfer döneminin en çok para harcayan takım konumunda. Başkent temsilcisi Ezequiel Lavezzi için 26 milyon euro, Thiago Silva ve Zlatan Ibrahimovich için ise toplam 62 milyon euro harcadı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ