25 Nisan 2024 Perşembe

Burak Yılmaz’ın forma numarası belli oldu

Burak Yılmaz, Milli Takım ve Trabzonspor’da kendisiyle özdeşleşen 17 numarayı Galatasaray‘da Ujfalusi’nin giydiğini o yüzden 18 numarayı giyeceğini söyledi.

Burak Yılmaz şöyle konuştu: 17 numaralı formayı giymek isterdim ama onu Ujfalusi giyiyor ve ona da çok yakışıyor. Ben 18 numaralı formayı giyeceğim. 18 numara da biliyorsunuz Ayhan Akman’ın forması… 18 numarayı giymek de benim için çok güzel.

Bugünlere gelmemde önemli rol oynayan Trabzonspor’a kırgın değilim” diyen Burak sözlerine şöyle devam etti: Galatasaray formasıyla taraftarın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Amacım yine çok gol atmak ve takımımı zaferlere kaldırmak. Fatih Terim’le çalışmak ayrı bir mutluluk ve şereftir. Tatlı bir forma rekabeti olacak ben de buna hazırım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kimseyi mahçup etmeyeceğim.

Arena’nın atmosferinin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Burak Yılmaz, Türk Telekom Arena’nın ambiyansını biliyorum. Ben de taraftarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen seneki koreografileri izledim; hepsi çok güzeldi. Orada oynayamamak için hiçbir neden yok. Formayla çimlere adım atmak istiyorum

Selçuk kardeşim gibi. Beni çok iyi tanıyor. Onunla oynamak beni rahatlatıyor” şeklinde konuşan başarılı oyuncu, “Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Hakan Şükür’ün oynadığı takıma ve mevkiye geldim. Onun başarılarını yakalayamayabilirim ama izinden gidiyorum ifadelerini kullandı.

Galatasaray’a başarılı olmak için geldiğini söyleyen Burak, Transferim çok sıkıntılı oldu. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Duygularım tarif edilemez sözleriyle açıklamalarını noktaladı


- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ