29 Mart 2024 Cuma

Hamit Altıntop’un ilk açıklaması

Real Madrid sonrası yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Hamit Altıntop, Fatih Terim, forma numarası ve transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray TV için açıklamalarda bulunan ve ilk olarak Galatasaray forması giymenin önemine değinen Hamit, “Galatasaray forması giymek güzel bir duygu. Başarı yakaladığımız zaman daha da mutlu olacağım. Takım arkadaşlarımın bana olan tutumları ve forma tanıtımı yeni bir hava kattı.” şeklinde konuştu.

İlk giydiği forma numarasını sarı-kırmızlı ekipte giyeceğini dile getiren milli takım oyuncusu, “Giydiğim formanın numarasının bir önemi yok. Şimdiye kadar çeşitli numaralar giydim. İlk giydiğim forma numarası 4 olmuştu. Bu numara boştu ve şimdi buna karar verdim. Umarım dört dörtlük bir sezon olur.” ifadelerini kullandı.

Geçmiş zamanda da Galatasaray forması giyebileceğini açıklayan Hamit, “Daha önceki sezonlarda da Galatasaray ile daha yüksek paralar karşılığında anlaşabilirdim. Faydalı olacağıma inandığım bir zamanda geldim. Şampiyonlar Ligi içerisinde başarılı sonuçlar almak için iyi hazırlanmamız gerekiyor. Umarım faydalı olurum.” dedi.

Fatih Terim hakkında da yorum yapan Galatasaraylı yeni oyuncu, “Çalışma tarzı ve kişiliğini bilmem benim için büyük şans. Daha önce birlikte çalışmıştık. O yüzden bu iki taraf için iyi bir durum. Serbest vuruşları kim kullanacak bilmiyorum. Barcelona ve Real Madrid kulüplerinde iyi olan kullanıyor. Kim kullanırsa kullansın bunu sorun edecek biri değilim.” diyerek sözlerini noktaladı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER