26 Nisan 2024 Cuma

Guidetti Galatasaray’ı istiyor

Galatasaray‘ın kadrosuna katmak istediği iddia edilen John Guidetti, sarı-kırmızılılarda forma giymek istediğini söyledi.

Radyospor’a konuşan İsveçli futbolcu, Johan Elmander’le beraber oynayacak olmanın kendisini onurlandıracağını söyledi fakat henüz transferi konusunda kesin bir açıklama yapmadı.

20 yaşındaki oyuncu konuyla alakalı olarak “Galatasaray’ın bana ilgi göstermesi çok güzel. Temasların ne aşamada olduğunu bilmiyorum. Benim onlara kapım açık, neler olacak göreceğiz.” dedi ve sarı-kırmızılı takıma olan hayranlığını “Galatasaray büyük bir takım, muhteşem taraftarı var. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklar.” ifadeleriyle dile getirdi.

Manchester City’yle olan sözleşmesinde iki yıl kaldığını belirten Guidetti sözlerine “Galatasaray’a transferimin gerçekleşmesi için çalışan insanlar var. Elmander buradan bana övgüyle söz etti. Onunla oynamak da benim için büyük onur olur. Takımı tanıyorum; Fatih Terim üst düzey bir teknik adam, Hamit Altıntop transfer edildi, Felipe Melo, Fernando Muslera gibi kaliteli oyuncular var.” diyerek devam etti.

Guidetti geçtiğimiz sezon Feyenoord’da kiralık olarak oynamış, 23 lig maçında 20 gol atıp sekiz asist yapmıştı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ