20 Nisan 2024 Cumartesi

Fenerbahçe’de Kocaman sıkıntı

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman sonuçlanmayan transferlerden dolayı sıkıntılı.

Stoper Sorunu
Yobo’nun bonservisi alınabilmiş değil. Yobo’nun durumu henüz netleşmediğinden Porto’lu Rolando ve diğer adaylar bekletiliyor.

Orta saha Sorunu
Emre Belözoğlu’nun ayrılmasından sonra defanstan top alıp oyun kurabilecek, takımı ileri taşıyabilecek, oyunun ritmini ayarlayabilecek bir oyuncu kalmadı. Emre’nin yerine Nuri Şahin, Wesley Sneijder, Lassana Diarra ve Diego Ribas isimleri geçsede henüz olumlu sonuç alınan bir oyuncu yok.

Valencia’dan transfer edilen Mehmet Topal’ın mevkisinde zaten Cristian ve Selçuk bulunuyor. Sol kanatta Caner – Stoch, Sağ kanatta ise Kuyt – Mehmet Topuz mevkilerinin favori oyuncuları.

Forvet Sorunu
Bienvenu takıma geldiği günden bu güne kadar bekleneni verebilmiş değil. Sow ise kampta mutsuz ve isteksiz. Bienvenu’nun gönderilip yerine kaliteli bir yabancı forvet alınması gündemde. Gomis ve Cardozo ön plana çıkan isimler arasında.

Tek sorunsuz alan Kale
Fenerbahçe’de sorun yaşanma ihtimalini en düşük olduğu bölge kale. Volkan Demirel’de, Mert Günok’ta formunun zirvesinde.

Ancak transferlerin gecikmesi ve şampiyonluk yolunda en büyük rakip olarak görünen Galatasaray’ın her mevkiye kaliteli oyuncu transferleri yapması Aykut Kocaman’ın moralini bozmaya yetiyor.

Topuk yaylası kampı tamamlandı. Avusturya kampı başladı. 2. hazırlık karşılaşması oynandı. Takıma katılması gereken en az 2 oyuncu bulunuyor. Bu oyuncular ne zaman takıma katılacaklar? Antreman eksikleri var mı? Uyum problemini ne kadar zamanda aşacaklar? İşte bu sorulara henüz yanıt bulamayan Aykut Kocaman, Avusturya kampında düşünceli ve sıkıntılı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ