28 Mart 2024 Perşembe

Chamakh ile ilgilenmiyoruz

Genç oyuncuları bu maçta denediklerini belirten Samet Aybaba, “Neyi yanlış neyi doğru yaptığmızı görmek istiyoruz. Bu bir hazırlık maçı, değerlendirmeye gerek yok. Sadece daha basit oynayıp genç oyuncularımızı motive etmemiz lazım. Eksiklerimiz de var, transfer etmek istediğim oyuncular var. Biz büyük bir takımız. Lige kadar tüm eksiklerimizi halledip hazır hale geleceğiz. 3-4 genç oyuncu A takımla devam edecek. Biz onlara şans veriyoruz ve onlar da bu şansı değerlendirip takıma girmeyi hedefleyecekler.” ifadelerini kullandı.

Transferlerle ilgili de bilgi veren Aybaba, “Transferler önümüzdeki hafta tamamlanacak. Ospina’nın kulübü ile olan sorunlar çözülmedi. Büyük ihtimalle olmayacak. Escude gibi bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Onunla savunma yönümüzü daha iyi toparlayacağımızı düşünüyorum. Marouane Chamakh ile ilgili herhangi bir girişimimiz yok.” dedi.

Faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Manuel Fernandes ise “Yeni sezonda başarılı olmak için çalışıyoruz. Şu an önemli olan takım. Takımımızın başarısı her şeyden önce gelir.” diyerek sözlerini noktaladı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER