29 Mart 2024 Cuma

Fenerbahçe yine berabere kaldı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. hazırlık maçında Gürcistan’ın Dinamo Tiflis ekibi ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. 

Sarı lacivertlier böylece, MTK Budapeşte (1-1) ve Newcastle United (1-1) maçlarının ardından 3. hazırlık maçından da berabere kaldı.

Sarı-lacivertli takım, Avusturya’daki 4. ve son hazırlık maçında 25 Temmuz Çarşamba günü Polonya ekibi Wisla Krakow ile karşılaşacak.

Fenerbahçe’nin bu sezon kadrosuna kattığı 5 oyuncunun tamamı bu karşılaşmada forma giydi. Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal ve Kuyt ilk 11’de maça başlarken, genç oyuncu Salih Uçan ise 71. dakikada Cristian Baroni’nin yerine oyuna dahil oldu.

UPC-Arena Graz Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Volkan, Orhan Şam, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Alex, Stoch, Dirk Kuyt on biriyle çıkan Sarı Kanarya, maçta baştan sona üstün bir futbol sergiledi. 

Bu arada ilk iki hazırlık maçında yer alamayan Egemen Korkmaz, bu kez ilk 11’de sahaya çıkarken istekli bir oyun sergiledi. 

İlk yarıda etkili ataklar geliştirmesine rağmen topu ağlarla buluşturamayan Fenerbahçe’de, gol ayaklarının suskunluğu ilk yarnını 0-0 bitmesine neden oldu. 

Buna karşın orta sahadaki Alex-Baroni uyumu ve sol kanattan Hasan Ali’nin etkili bindirmeleri, hücum gücüne büyük katkı sağladı. İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü kaybetmeyen sarı lacivertli takım, buna karşın aradığı golü bir türlü bulamayınca maçtan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı.

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Orhan, Egemen, Bekir, Hasan Ali(Dk 79 Recep Niyaz), Mehmet Topuz(Dk 46 Bienvenu), Cristian Baroni(Dk 71 Salih Uçan), Mehmet Topal, Kuyt(Dk 71 Özer), Stoch(Dk 46 Caner), Alex
Dinamo Tiflis: Loria, Seturidze, Khizaneishvili, Kvaratskhelia, Rekhvishvili, Merebashvil, Khmaladze, Dzaria, Tekturmanidze, Munoz, Voskoboinikov


- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER