29 Mart 2024 Cuma

Melo defteri kesin olarak kapandı

Galatasaray‘lı yöneticiler, teknik direktör Fatih Terim’in öncelikle istediği oyunculardan biri olan Felipe Melo‘nun transferini günler süren uğraştan sonra bitirme noktasına getirdi, ancak menajerinin talepleri bardağı taşırdı ve Galatasaray Melo’dan vazgeçti.

Melo’nun transferinde sarı kırmızılı kulüp bir yandan Juventus ile bonservis pazarlığı yaparken, bir yandan da Melo’ya geçen yıl kazandığı parayı veremeyeceklerini iletmişti. Günler, haftalar süren transfer görüşmeleri ise dün gece geç saatlerde Melo ve sarı kırmızılı taraftarlar adına hüzünlü bitti. Melo, Galatasaray’da futbol hayatını sürdürmeyi istiyordu, sarı kırmızılı taraftarlar da Brezilyalı yıldızın dönmesini. Ancak iki taraflı istek başta Ünal Aysal olmak üzere Galatasaray yönetimine takıldı.

Ünal Aysal istemedi
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, dün yapılan görüşme sonrasında Melo’nun menajerinin açıklamasındaki resti gördü ve Brezilyalı yıldız ile kesin olarak yolları ayırdı. Başkan Ünal Aysal, Melo’dan kesin olarak vazgeçildiğini yönetim kurulu toplantısında açıkladı. Melo’nun menajerinin astronomik komisyon isteğinin yanı sıra menajerinin Galatasaray yönetimine karşı kullandığı üslubun, başkan Ünal Aysal ve birçok yöneticiyi fazlasıyla kızdırdığı öğrenildi. Pazarlık süresince gösterilen tavrın dışında, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, geçen yıl Riera ile kavga eden Melo’yu hiçbir zaman tam olarak affetmediği öğrenildi. Melo ile pazarlık sürerken, başkan Ünal Aysal’ın günler öncesinde Melo’ya alternatif transfer arayışlarında olduğu biliniyordu. Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim’in isteği üzerine Melo’nun transferi için bir gün öncesine kadar bekledi. Ancak Melo’nun da geçen yıl aldığı 3.2 milyon avroluk garanti ücretten 2.9 milyon avroya inmesine karşın, menajerinin abartılı 2.9 milyon avroluk komisyon isteği başkan Ünal Aysal’ı fazlasıyla kızdırdı. Menajerin tutumu ve sonrasındaki açıklamaları ise, Melo ile Galatasaray arasındaki bağlantının tamamen kopmasına neden oldu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER