29 Mart 2024 Cuma

Beşiktaş’a kombine şoku

100 bin üye hedefiyle yola çıkan Beşiktaş‘ta, üyelik girişinin 1200 TL’ye düşürülmesine rağmen sadece 500’e yakın başvurunun olması can sıktı.

BJK İnönü Stadı’ndaki desteği, organize tavrı ve unutulmayan tepkileriyle çok kişinin gönlüne taht kuran Beşiktaş taraftarı, yeni sezonda takımını yalnız bırakıyor.

Taraftarın en büyük heyecan göstergesi olarak nitelendirilen kombine kartlarda Beşiktaş, ezeli rakiplerinin oldukça gerisinde kaldı.

Galatasaray’ın 41 bin, Fenerbahçe’nin ise 28 bin kombine sattığı süreçte en az 15-20 bine ulaşacaklarını düşünen Siyah-Beyazlı yönetim, karşılaştıkları rakam karşısında şoke oldu. İlk haftada geçen sezon kartı bulunan 5704 kişiye öncelik tanıyan Kartal’a bunlardan dönüş 1261 olarak gerçekleşti. Beşiktaş’ta dün itibarıyla kombine bilet satışının 1624 olduğu belirtildi.

“FEDA” diyerek futbolculardan ve yönetimden “fedakârlık” bekleyen Siyah-Beyazlılar, kulüp üyeliğine de oldukça ilgisiz kaldı. Tüzük değişikliğiyle üyelik girişini 1200 liraya indiren Beşiktaş’ta, genel kurulun ardından 500’e yakın olduğu üyelik başvurusu olduğu belirtildi. 100 bin üye hedefiyle yola çıkan yönetim, bu rakam karşısında şoke oldu.

Beşiktaş taraftarının bu ilgisizliğinin en büyük nedeninin, yapılan transferlerin heyecan uyandırmaması ve yıldızların birer birer takımdan ayrılması olarak yorumlanıyor.

Kaynak: Milliyet

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER