19 Nisan 2024 Cuma

Beşiktaş’ta gidecekler belli oldu

Beşiktaş’ta Samet Aybaba, 5 futbolcunun bonservisleri ile birlikte takımdan gönderilmelerine karar verdi. Bu isimlerden biri yaklaşık 2 ay önce transfer edilen Berat Çetinkaya.

Beşiktaş’ta yeni sezon öncesi 5 Temmuz’da başlayan ve 25 Temmuz’da sona eren yurt dışı hazırlık kampı kadrosuna teknik direktör Samet Aybaba, 13 genç oyuncuyu dahil etmişti.
 
 
BONSERVİSİ İLE GÖNDERİLECEKLER: BERAT ÇETİNKAYA, RIDVAN ŞİMŞEK, SEZER ÖZMEN, FURKAN ŞEKER VE CANER TURP
 
Aybaba, Mertcan Tunca, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Emre Özkan, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Hasan Türk, Kadir Arı, Caner Turp, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş ve Sezer Özmen’in 20 günlük kapta gösterdikleri performanslar sonrası hazırladığı raporu bugün futbol komitesine sundu. Aybaba, sunduğu raporda genç oyunculardan Rıdvan Şimşek, Sezer Özmen, Furkan Şeker, Caner Turp ve yaklaşık 2 ay önce Sakaryaspor’dan transfer edilen Berat Çetinkaya’nın bonservis bedelleri ile takımdan gönderilmeleri yönünde görüş bildirdi.
 

KİRALIKLAR: TANJU KAYHAN, BURAK KAPLAN, MERTCAN DEMİRER VE ATINÇ NUKAN
 
Tecrübeli teknik adam ayrıca Mertcan Demirer ve Atınç Nukan’ın yanı sıra geçen sezon A takım kadrosunda yer alan Tanju Kayhan ve Burak Kaplan’ın farklı bir takıma kiralanmalarını istedi.
 
 

TAKIMDA KALANLAR:EMRE ÖZKAN, ERKAN KAŞ, MERTCAN AKTAŞ, HASAN TÜRK, KADİR ARI, ÜMİT KARAAL VE MERTCAN TUNCA
Samet Aybaba’nın takımda kalmasını istediği isimler ise Emre Özkan, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Mertcan Tunca, Hasan Türk, Kadir Arı ve Ümit Karaal oldu. Bu futbolculardan Emre Özkan, Hasan Türk ve Erkan Kaş’ın sürekli A takım kadrosunda yer almaları beklenirken, Mertcan Tunca, Kadir Arı ve Ümit Karaal’ın sezon içinde çoğunlukla A2 takımda görev yapacakları ancak A takım antrenmanlarında yer alarak bazı karşılaşmarlarda A takım formasını giymeleri bekleniyor.
 
Beşiktaş, Berat için Sakaryaspor Tesis ve İşletmecilik Tic. A.Ş.’ne yetiştirme tazminat bedeli olarak ödeyeceği 480.000 TL’nin 5 taksitinden birini ödemişti.


- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER