23 Nisan 2024 Salı

Real Madrid fark yedi

Real Madrid, Eusebio Kupası kapsamında Lizbon’un Luz Stadı’nda oynanan maçta Benfica‘ya 5-2 yenildi.

A takımı oyuncularıyla yedeklerden oluşan bir karmayla sahaya çıkan Real Madrid’in karşısındaki Benfica, Oscar Cardozo, Garcia ve Witsel ile orijinale daha yakın bir kadroyla sahadaydı. Euro 2012 maçları sırasında rahatsızlanan Portekizli futbol efsanesi Eusebio da maçtan önce taraflara şans diledi.

Maçta Jose Mourinho’nun takımının savunma zaafiyetleri ön plana çıkarken, maçın henüz 4. dakikasında Javi Garcia Portekiz ekibini skorda öne taşıdı. Fakat ilk 20 dakika geride kaldığında Real Madrid’den Jose Callejon attığı iki golle takımını skorda 2-1 üstünlüğe taşıdı. İlk yarının skoruysa Axel Witsel’in 22. dakikada attığı kafa golüyle tayin edildi ve taraflar soyunma odasına 2-2’lik eşitlikle girdi.

Maçın ikinci yarısında Benfica fırtınası esti. 53. dakikada Martins’in köşe vuruşunda topla buluşan Enzo Perez Real Madrid kalecisi Adan’ı avlayarak takımını skorda 3-2 öne taşıdı. 59. dakikada Witsel’in hazırladığı pozisyonda Carlos Martins topu Real Madrid ağlarına bir kez daha gönderdi ve ev sahibi ekip farkı ikiye çıkardı. Baştan sona Benfica üstünlüğüyle geçen ikinci yarının 85. dakikasında da Kardec’in pasıyla topla buluşan Enzo Perez, kendisinin ikinci, takımının beşinci golünü atmış oldu ve maçın 5-2’lik skorunu tayin etti.

Kaynak: Goal.com

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ