18 Nisan 2024 Perşembe

Coentrao dünyanın en iyi sol beki

Real Madrid forması giyen Pepe yaptığı açıklamada, dünyanın en iyi sol bekinin takım arkadaşı Fabio Coentrao olduğunu söyledi.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada Coentrao hakkında övgü dolu sözler kullanan Pepe, “Coentrao dünyanın en iyi beki. Bence Real Madrid böyle bir oyuncuya sahip olmanın ayrıcalığını yaşıyor. Coentrao kendisini kanıtlamış bir isim ve pek çok kendisine has özelliği var. Genç yaşına rağmen hem Dünya Kupası hem de Avrupa Şampiyonası mücadeleleri verdi.” şeklinde konuştu.

Vatandaşının Real Madrid formasını düzenli olarak giyebileceğini dile getiren Portekizli savunma oyuncusu, “Coentrao kulüpte yeni. Buraya gelmeden önce kariyerinin tamamını Portekiz Ligi içerisinde geçirdi. Bence dünyanın en iyi takımı olan Real Madrid’de oynaması için gerekli yeteneğe sahip. O sabırlı biraz insan ve sıkı çalışmaya devam ediyor. İnsanların bana verdiği desteği ona da vereceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Coentrao, Euro 2012 performansı ile en iyi oyunculardan oluşan 2012 Avrupa Şampiyonası Takımı içerisinde yer almaya hak kazanmıştı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER