25 Nisan 2024 Perşembe

Fenerbahçe Romen’lerin diline düştü

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan ve rövanş maçı için büyük bir avantaj elde eden Vaslui‘nun beraberliği Romen medyasında geniş şekilde yer aldı.

45 bin seyirci desteğine rağmen milyon dolarlık transferler yapan Fenerbahçe’nin tanınmaz halde olduğunu belirten Romen gazeteleri oyuna baştan sona Vaslui’nun hakim olduğunu yazdı.
       
Medyada yer alan haberler şöyle:
 
Gazeta Sporturilor: Osmanlı döneminde Türklerle savaşan Ştefan cel Mare (En büyük Ştefan)’a atıfta bulunarak golü atan Antal için “Antal cel Mare -En büyük Antal” yorumunu kullanan gazetede Vaslui’nun sağ kanat oyuncusu Antal’ın, kale sahası dışında attığı yerden şutla takımı adına golü bulduğunu belirterek “Vaslui teknik direktörü Şumudica’nın oyuncuları 90’ıncı dakikaya kadar bu skoru korudu. 90’ıncı dakikada Fenerbahçeli oyuncu Bekir’in serbest vuruşu Fenerbahçeye beraberliği getirdi.” diye yazdı.

Ovidiu Ioanitoala imzasıyla yayınlanan haber – yorum yazısında Vaslui’nun artık Şampiyonlar Ligi’ne daha yakın olduğunu belirtiliyor. Maçın rövanşının önümüzdeki hafta Piatra Neamt şehrinde oynananacağına dikkat çekilen yazıda “İstanbul’da olağanüstü bir atmosfer vardı. Yoğun tezahürata rağmen Romenler Türklerden korkmadıklarını ispatladı. Fener, milyonluk yıldızları kadrosuna dahil etmesine rağmen çok zayıftı. Tanınmaz haldeydi.” değerlendirmesi yapılıyor.

Gazete, bir başka haberinde de Vaslui Teknik Direktörü Marius Şumudica’nın şu görüşlerine de yer veriyor: “Kariyerim boyunca İstanbul’daki büyük seyirci kitlesini hiçbir yerde görmedim. Olağanüstü bir taraftar baskısı vardı üzerimizde. Aynısını biz de kendi taraftarlarımızdan rövanş maçında bekliyoruz.”

Cristian Geambaşu imzasıyla yayınlanan “İstanbul Olimpiyadı!” başlıklı haber – yorum yazısında da dün akşamki maçla dolaylı olarak şike davasına atıfta bulunuluyor ve “Artık futbol Türk mahkemelerinde değil sahalarda oynanıyor. Vaslui, Fener’den daha üstün çıktı.” deniyor.
    
PRO SPORT: “Olağanüstü beraberlik” başlığını kullanan gazete, Antal’ın golünden sonra bazı Fener taraftarlarının takımlarına tepki olarak sahayı terk ettiği belirtiliyor.

Alin Buzarin imzasıyla yayınlanan haberde Avrupa Vaslui’nun, rüyalarını Boğaziçi’nin üzerine taşıdığı vurgulanıyor ve “İstanbul’daki olağanüstü seyirci baskısına rağmen Vaslui zaferi kılpayı kaçırdı.” değerlendirmesi yapıldı.

ADEVARUL: Adevarul gazetesinde yayınlanan haberdede Vaslui’nun İstanbul’da inanılmaz bir oyun ortaya koyduğu vurgulanıyor ve “Vaslui, İstanbulda zaferi teğet geçti.” diyor.

Kesin mağlup gözüyle bakılan Vaslui’nun, Şükrü Saraçoğlu’nda sahada büyük bir cesaret örneği gösterdiğine dikkat çekilen haberde “Şumudica’nın talebelerinin cesareti oyuna yansıdı. Vaslui’nun üstünlüğü maç boyunca sahaya yansıdı. Türkler ancak birinci yarıdan sonra kendi sahasında oynadığını anladı.” yorumunu yaptı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ