29 Mart 2024 Cuma

Beşiktaş’tan Fernandes açıklaması

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde;
 
Futbolcumuz Manuel Fernandes’in bir başka kulübe transfer olduğu şeklinde yayılmaya çalışılan yalanlara cevabımızdır:
 
Tek sermayeleri yalan, dedikodu ve iftira olan bir takım internet sitelerinin bu kez de futbolcumuz Manuel Fernandes’in bir başka kulübe satıldığı konusunda senaryolar üretip, haber süsü vererek servis etmeye çalıştıklarını şaşkınlıkla gözlemlemekteyiz.
 
Beşiktaşlı olmadıkları halde Beşiktaş’ın adı ve sembollerini izinsiz kullanan, kendilerine yasal olmayan menfaatler sağlayarak  mevcudiyetlerini sürdürdükleri bilinen bu internet sitelerini hiçbir zaman ciddiye almamaları konusunda taraftarlarımızı uyarmayı görev bilmekteyiz.
 
Uzunca bir süredir işlemekte olan malum çarpık düzenin üretimi olan bu internet siteleriyleBeşiktaş Jimnastik Kulübü olarak mücadelemiz her türlü yasal girişimde bulunularak, yalan ve iftiraya dayalı bu yayıncılık anlayışı bütünüyle son bulana kadar kararlılıkla sürecektir. Bir takım menfaatler karşılığı Beşiktaş’a zarar verecek kadar gözleri kararan bu tür internet sitelerine karşı mücadelemizde en büyük güvencemiz Beşiktaş taraftarının sağduyusu ve kulüplerine sahip çıkma arzuları olacaktır.
 
Manuel Fernandes’in 2012-2013 sezonunda 4 sırt numarasıyla Beşiktaş forması altında futbolunu sergileyeceğini bir kez daha hatırlatırız.
 
Kamuoyunun bilgilerine sunarız
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER