19 Nisan 2024 Cuma

Ömer Çatkıç, Denizlispor’da

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Denizlispor, kaleci arayışlarını Antalyaspor ve milli takımın eski kalecisi Ömer Çatkıç ile sonlandırdı.

Önceki gün Bolu’ya giderek kampa katılan kaleci Orkun’un bazı istekleri ve transfer ücretindeki anlaşamamazlık sebebiyle transferinden vazgeçen Yeşil-Siyahlılar, bu oyuncuyla yollarını ayırdı. Kaleyi tecrübeli eldivenlere teslim etmek isteyen Denizlispor yönetimi, rotayı geçen sezon Antalyaspor’un formasını giyen Ömer Çatkıç’a çevirdi. Bu oyuncuyla yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve 1 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Tecrübeli kalecinin resmi sözleşmeye imza attıktan sonra Bolu kampına katılacağı belirtildi. 

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, “Kaleci Orkun’un taleplerini yerine getirmemiz mümkün olmadığı için kendisiyle yollarını ayırmak zorunda kaldık. Ömer Çatkıç ile anlaşmaya vardık. Ömer Çatkıç’ın takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda transfer görüşmelerimiz sürüyor. Sezon başlayana kadar iyi bir kadro kuracağız” dedi. 

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER