20 Nisan 2024 Cumartesi

Burak ve Ujfalusi Fener maçında yok

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile yapılacak maçta savunmada geçen sezondan cezası olan Tomas Ujfalusi yerine yeni transfer Dany’ye görev verecek.

12 Ağustos’ta Fenerbahçe ile Erzurum’da yapılacak Süper Kupa maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da kimlerin ilk 11’de maça başlayacağı herkes tarafından merak ediliyor. Kafasındaki oyun şablonunu şekillendirmeye başlayan Fatih Terim’in geçen sezondan kalan cezaları bulunan Burak Yılmaz ve Tomas Ujfalusi gibi oyuncuların yerine Umut Bulut ve Dany’ye yer vermesi bekleniyor.

Lazio ile yapılan hazırlık maçında son kanatta oldukça başarılı bir performans sergileyen Emre Çolak, Fenerbahçe maçında da sahaya ilk 11’de çıkacak. Geçen sezon attığı gollerle ve gösterdiği peformansla orta sahanın değişilmez ismi olan Selçuk İnan ise yine Terim’in gözdeleri arasında yer alıyor.

Londra Olimpiyatları’ndan dönen ve takımın hazırlık kapına katılan Nordin Amrabat’ın da kampta gösterdiği performansa göre Fenerbahçe maçında Aydın Yılmaz’ın yerine ilk 11’de oynaması bekleniyor.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER