Olayla ilgili açıklama yapan Enschede Belediye Başkanı Peter den Oudsten, 1 kişinin öldüğünü, 14 kişinin de yaralandığını, 2’sinin durumunun ağır olduğunu söyledi. Son yıllarda yıldızı giderek parlayan, iki sezon önce Hollanda’da şampiyon olan ve geçen sezon da ligi ikinci sırada bitiren FC Twente’nin stadında, seyirci kapasitesinin 24 binden 30 bine çıkarılması amacıyla inşaat çalışması başlatılmıştı.
Stadın çatısı çöktü

BENZER HABERLER
Futbola yeni kural geliyor
Uluslararası Futbol Birliği Kurulu kalecilerin oyun süresinden çalmaması için yeni bir kural üzerinde çalışıyor. 8 saniye kuralı değişiyor.
S Sport maç yayınlarını durdurdu
Yurtdışı maç yayınlarında ekranlara yansıyan yasadışı bahis reklamları nedeniyle...
Thomas Tuchel’den sürpriz görüşme
Başarılı Alman teknik adam Thomas Tuchel'i İngiltere milli takımının başına geçirmek isteyen federasyon yetkilileri deneyimli teknik direktör ile görüşme gerçekleştirdi.
Wilfried Zaha kadro dışı bırakıldı
Fransız basınında yer alan haberlere göre, Wilfried Zaha disiplinsiz...