24 Nisan 2024 Çarşamba

En zor rakip bize geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi play off turunda Spartak Moskova ile eşleşmeleri üzerine bir değerlendirmede bulundu.

Kocaman, çok zor bir rakiple eşleştiklerini ifade ederken “Kura öncesinde kağıt üzerinde, yaptığı yatırımlarla ve kadro kalitesiyle en zorlu görünen takım Spartak Moskova’ydı ve onlarla eşleştik.” şeklinde konuştu.

Suni çim hususuna da değinen tecrübeli çalıştırıcı, “Suni çim bizi endişelendirmiyor. Bunlar gerçekler. Sorun gibi gözüken durumla nasıl baş edeceğimiz konusuna yoğunlaşacağız. 12-13 günlük bir hazırlanma süremiz daha olacak. Bu da bizim için avantaj. Yeni oyuncularımızın da katılacağımızı düşünmek lazım. Detaylarda avantaj sağlayan takım önde olacak.” dedi.

Rakiplerinin kendilerine nazaran daha hazır olduğuna dikkat çeken Kocaman, “Rakibin lige daha erken başlamış olması bir avantaj. Ama ilk maça kadar geçecek sürede bu farkı kapatacağımızı düşünüyorum. Yine de şu an itibariyle bu durum, küçük de olsa rakibe bir avantaj sağlıyor.” dedi.

Fenerbahçe, Spartak Moskova ile ilk maçı Rusya’da, ikinci maçı ise İstanbul’da oynayacak.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ