24 Nisan 2024 Çarşamba

İtalya Süper Kupası Juventus’un

Çin Ulusal Stadyumu’nda oynanan İtalya Süper Kupası’nın sahibi Napoli’yi 4-2 yenen Juventus oldu.

İtalya Süper Kupası final karşılaşmasında lig şampiyonu Juventus ile İtalya kupasının sahibi Napoli karşı karşıya geldi.

Çin Ulusal Stadyumu’nda oynanan ve normal süresi 2-2’lik eşitlikle sona eren mücadelede kupayı müzesine götüren ekip uzatma bölümünün sonunda belli oldu.

Mücadelede 27. dakikada Cavani’nin attığı gole, Juventus 37. dakikada Kwando Asamoah ile cevap verdi. 41. dakikada Pandev’in golüyle Napoli ilk yarıyı önde tamamladı. Maçın 72. dakikasında Arthuro Vidal penaltı vuruşuyla maça eşitlik getirdi ve mücadele uzatmaya gitti. Uzatma bölümünde ise Juventus 97. dakikada Maggio’nun kendi kalesine attığı golle öne geçti. Daha sonra Juventus Mirko Vucinic’in ile bulduğu golle 101. dakikada durumu 4-2’ye getirdi.

Öte yandan maçın 86. dakikasında Goran Pandev direkt kırmızı kart, 90+2. dakikasında ise Zuniga ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktılar.

Bu sonucun ardından Juventus 5. kez İtalya Süper Kupası’nı müzesine götürdü. Napoli ise yeni sezona kupa ile başlama fırsatını tepmiş oldu.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ