29 Mart 2024 Cuma

Süper Kupa Galatasaray’ın

Kazım Karabekir Stadı’nda Galatasaray‘ın gollerini Toulouse’dan kiralanan Umut Bulut (2) ve Umut’un yaptırdığı penaltı sonucu Selçuk İnan kaydetti. Fenerbahçe‘nin golleri ise kaptan Alex’in kullandığı frikikte Emre Çolak (K.K.) ve yeni tarnsfer Dirk Kuyt’tan geldi. 

Galatasaray’da hakeme fiziksel müdahalede bulunan Engin Baytar, 67. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Taraftarların sahaya attığı meşaleler nedeniyle karşılaşma iki kez durdu. Hakem Cüneyt Çakır, bir kez daha sahaya meşale gelirse, yetkililere soyunma odasına gideceğini bildirdi. Ancak bu uyarıdan sonra yabancı madde atılmadı. 

GALATASARAY: 3 – FENERBAHÇE: 2
Stat: Kazım Karabekir
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun 
Galatasaray: Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Hakan Balta, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Engin Baytar, Emre Çolak (Dk. 83 Aydın Yılmaz), Johan Elmander (Dk. 70 Nordin Amrabat), Umut Bulut
Yedekler: Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Albert Riera, Yekta Kurtuluş, Necati Ateş  
Fenerbahçe: Volkan Demirel (Dk. 16 Mert Günok), Orhan Şam (Dk. 90+1 Moussa Sow), Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Cristian Baroni, Mehmet Topal (Dk. 69 Milos Krasic), Mehmet Topuz, Caner Erkin, Alex de Souza, Dirk Kuyt
Yedekler: Miroslav Stoch, Recep Niyaz, Selçuk Şahin, Semih Şentürk

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER