26 Nisan 2024 Cuma

Engin Baytar’a ağır ceza geliyor

Galatasaray’ın hırçın oyuncusu Engin Baytar derbide FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ı yaka paça dövmeye kalktı.

Fenerbahçe’nin Kuyt ile 66. dakikada bulduğu golden sonra ortalık bir anda karıştı. Sarı-Kırmızılı futbolcular Cristian’ın topu elle oynadığı ve Kuyt’ın ofsaytta olduğu gerekçesiyle isyan ederek hakem Çakır’ın etrafını sardı.

Hakem Çakır ilk yarıdan sarı kartı bulunan Engin’e sözlü hakareti nedeniyle doğrudan kırmızı kart gösterdi. Kırmızı karttan sonra adeta çıldıran Baytar, Cüneyt Çakır’ın yakasına yapıştı, FIFA kokartlı hakemi 3-4 metre sürükledi. Güçlükle saha dışına çıkarılan Engin, 4. hakem Süleyman Abay’ın da üzerine yürümek istedi. Fatih Terim’in yardımcıları Hasan Şaş ile Ümit Davala, Baytar’ı kucaklayarak soyunma odasına götürdü.

Cüneyt Çakır’ın raporu doğrultusunda tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilecek Engin Baytar’ın en az 4 maç ceza alacağı bildirildi. PFDK’nın kırmızı kart için 2-3, Çakır’a yönelik fiziki müdahalesi nedeniyle 2 maç olmak üzere Baytar’a 4-5 maç ceza keseceği kaydedildi.

Maçın ilk yarısında omzu çıkan ve son bölümleri yedek kulübesinde izleyen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in de soyunma odası koridorunda Cüneyt Çakır’a, “Adam mısın sen!” dediği iddia edildi. Bu sözlere yanıt vermeyen Çakır’ın, Volkan’ı rapor edebileceği öğrenildi. Cüneyt Çakır’ın rapor etmesi halinde Volkan’a 2-3 maç ceza gelebileceği kaydedildi.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ