26 Nisan 2024 Cuma

Parayı iade ederim

Beşiktaş‘ın asi golcüsü Batuhan Karadeniz, dün yapılan açıklama ile birlikte resmen yuvaya döndü.

Beşiktaş’ta parlayan ancak sonrasında Eskişehirspor’un yolunu tutan genç yıldız, çalkantılı özel hayatı ve disiplinsizliği ile çok eleştirilmişti. Beşiktaşlı taraftarların en çok merak ettiği konu; hırçın futbolcunun geçmişte yaptığı hataları tekrarlayıp tekrarlamayacağı. Batuhan ise artık olgunlaştığını söylüyor.

İşte kendi ağzından Batuhan Karadeniz
– Beşiktaş’a kulübün ekonomik sorunlarını bilerek geliyorum. İddialı konuşuyorum, kral olmazsam, gol atmazsam parayı iade ederim. Yeter ki adaletli davranılsın. Şu anda hazırım ve sabırsızım.   Arabayla hız yapmam geride kaldı  

– Eskisi gibi Eskişehir’den İstanbul’a otomobille yarış edercesine 2 saatte gitme olayı tamamen kalktı. Gençlik dönemimde çok hızlıydım ve saftım. Şimdi olgunlaştım. Uçağa binerken bile artık çekiniyorum.  

– Eşim Eda ile evlenince büyük bir sorumluluk altına girdim. Aile babasıyım. Eski Batuhan değilim. Ailem benim başarılı olmam için çok çalıştı. İyi ki evlenmişim. Şu an eşimle mutlu bir hayatım var. Artık geleceğimi düşünüyorum. Eskiden içimden geldiğince yaşıyordum. Şimdi öyle değil. Hem evde hem de sahada sorumluluğum arttı.  

– Yabancılara ülkemizde gösterilen ilgi ve verilen paralar beni çıldırtıyor. Beni strese sokuyor. Bizim neyimiz eksik? İsim verirsem yine olay olacak. Süper Lig’de yer alan takımlarda adı sanı duyulmamış yabancı golcüler yerli oyunculara tercih ediliyor. Fatih Terim tüm yerli golcülere sahip çıktı. Necati, Umut ve Burak dışında ülkede kaç tane yerli golcü bulabilirsiniz?  

– Fenerbahçe’ye Güiza geldi Semih kadar olamadı. Türkiye’ye 1. sınıf golcü gelmesi gerek. Mesela Almeida. Bu sene Beşiktaş’ta beraber çok gol atarız.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

BANKO İDDAA TAHMİNLERİ