20 Nisan 2024 Cumartesi

Elazığ’da sorun kalmadı

Sanica Boru Elazığspor Kulübü’nün gelen icra dosyaları ve hacizlerden dolayı TFF tarafından kapatılan transfer tahtasının, Başkan Selçuk Cengiz Öztürk’ün çabaları sonucu açıldığı öğrenildi.

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, kulübe gelen icra dosyaları ve hacizlerden dolayı transfer tahtasının TFF’de kapanması üzerine, bordo-beyazlı ekibin Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe maçına çıkmama tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı hatırlatıldı.

Başkan Selçuk Öztürk’e teşekkür edilen açıklamada, “Kulüp başkanımız Selçuk Cengiz Öztürk, şahsi mücadelesi ve ciddi gayretleriyle TFF’ye gerekli parayı yatırarak, kapanan transfer tahtasının açılmasını sağlamıştır. Başkanımıza gösterdiği özveriden dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız Fenerbahçe maçına 3 puan için çıkacağız. İzmir ve çevre illerdeki tüm Gakgoşları maça bekliyoruz. Elazığ’dan maça gelemeyen tüm hemşehrilerimizin de manevi destekleri ile dualarını rica ediyoruz.” denildi.

Bu gelişmenin ardından İzmir’de oynanılacak maç için herhangi bir engel kalmadı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER