20 Nisan 2024 Cumartesi

Amrabat’a uyarı

Fatih Terim, Amrabat‘la özel bir görüşme yaparak eksilerini ve artılarını anlattı. Terim’in, Galatasaray ile çalışmalara geç başlamasına karşın Fas Milli Takımı’yla olimpiyatlarda yer aldığı için fizik sorunu bulunmayan Amrabat’tan takımın oyun anlayışına ve bol paslı sistemine uyum sağlamasını istediği öğrenildi.

Amrabat’ın, Fiorentina ve Süper Kupa’daki Fenerbahçe maçlarında oynadığı sürelerde ve antrenmanlarda sergilediği genel görüntü üzerinde değerlendirme yapan Terim ve kurmaylarının, Faslı yıldızdan kesinlikle bireyselliğe kaçmamasını isteyerek, “Yeteneklerini kullanman için elbette zemin hazırlanacaktır. Ancak topla çok oynarsan bu hem sana hem takıma zarar verir” dedikleri bildirildi.

Fatih Terim ve ekibi, Amrabat’a bir de ev ödevi vererek, Galatasaray’ın geçen sezonki maçlarını izlemesini istedi. Faslı yıldızı ilk 11’de sahaya sürme kararı alan Terim’in, Melo konusunda ise çekinceleri olduğu ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın, Brezilyalı futbolcuyu yedek soyundurması bekleniyor.

Fatih Terim, yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Kasımpaşa için oyuncularını uyardı. Uche, Ernst, Isaksson ve Campos gibi önemli isimleri kadrosuna katan lacivert-beyazlı ekibin dişli bir rakip olduğuna dikkat çeken Terim, “Sezona üç puanla girelim” ifadelerini kullandı.

Hamit ortada

Cim-Bom, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Ujfalusi, Burak ve Engin’in cezalı, Semih’in sakat olması nedeniyle sıkıntı yaşayan Fatih Terim’in, Emre Çolak-Amrabat ikilisini kanatlarda, Hamit’i ise Selçuk’un yanında orta alanda oynatacağı belirtildi. Sarı-kırmızılıların hücum hattı ise Elmander-Umut ikilisinden oluşacak. Bu arada Serkan Kurtuluş Gençlerbirliği’ne, Berkin Kamil Arslan ise Şanlıurfaspor’a 3 yıllık imza attı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER