29 Mart 2024 Cuma

Spartak Moskova – Fenerbahçe maçı Star’da

Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk maçında Spartak Moskova ile karşılaşacak Fenerbahçe, deplasmandaki mücadelede Devler Ligi’nin kapısını aralayacak avantajlı bir skoru hedefliyor.

Moskova’da Luzhniki Stadı’nda 19.00’da başlayacak Spartak Moskova-Fenerbahçe maçını İngiliz hakem Martin Atkinson yönetecek.
Mücadele Star Televizyonu’ndan naklen yayınlanacak.

GOL UMUDU KUYTSarı-lacivertli ekibin Spartak Moskova karşısında gol umutlarından birisi sezona iyi bir başlangıç yapan yeni transfer Kuyt olacak. Fenerbahçe’nin yaptığı son 3 resmi maçta 4 gol atan Hollandalı futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Vaslui’ye karşı rövanş mücadelesinde 2, TFF Süper Kupa maçında Galatasaray ve Spor Toto Süper Lig’de Sanica Boru Elazığspor’a 1’er gol kaydetti. CSKA Moskova forması giydiği yıllarda Spartak Moskova’ya karşı çok sayıda maçta forma giyen ve rakibi tanıyan Krasic de Fenerbahçe için önemli bir koz.

EMENİKE FENERBAHÇE’YE KARŞI

Geçen sezon Fenerbahçe’den Spartak Moskova’ya transfer olan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli ekibe karşı forma giyecek. Fenerbahçe’nin 2010-2011 sezonunun ardından Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna kattığı, ancak 3 Temmuz 2011’de başlayan futboldaki şike soruşturması nedeniyle sarı-lacivertli formayı giymeden Rusya’ya transfer olan Emenike, kısa bir süre geçirdiği Fenerbahçe’ye karşı, takımı için tur mücadelesi verecek. Rus ekipte başarılı bir performans ortaya koyan Nijeryalı oyuncu da Spartak Moskova’nın Fenerbahçe’ye karşı en önemli kozlarından birisi.

SPARTAK MOSKOVA – FENERBAHÇE

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER