29 Mart 2024 Cuma

Fener işi İstanbul’a bıraktı 2-1

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, sezonun en önemli mücadelesi olarak görüğü karşılaşmaya defansif bir kadroyla çıkarken, Alex, Krasic ve Caner’i yanında oturttu, orta sahayı Cristian, Mehmet Topal ve Mehmet Topuz’u oynatırken, sağ bekte Gökhan, sol bekte ise Hasan Ali oynadı. Yobo ise bu sezon ilk kez Fenerbahçe formasıyla Moskova‘da tanıştı.

Luzhniki Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Spartak Moskova 59. dakikada Emenike’nin golü ile 1-0 öne geçerken bu gole 64. dakikada Kuyt cevap verdi. Maçın skorunu belirleyen golü ise 68. dakikada Kombarov kaydetti.

Bu karşılaşmanın rövanşı 29 Ağustos Çarşamba günü Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak. 

59. dakikada Emenike sağ kanattan yapılan ortayı düzgün bir vuruşla filelere gönderdi. 1-0

64. dakikada Emenike’ye cevap 5 dakika sonra Kuyt’tan geldi. Sow ‘in indirdiği topta Kuyt kalecininde boşalttığı kaleye zorlanmadan toğu gönderdi. 1-1 

68. dakikada Korner vuruşunda Kombarov ceza sahası içinde gelen topa set vurdu ve Mert’i avladı 2-1

SPARTAK MOSKOVA: Dykan, Pareja, Suchy, Makeev, Carioca, McGeady, Kombarov, Bilyaletdinov, Romulo (Dk. 40 De Zeuw), Ari(Dk. 77 Dzyuba), Emenike (dk. 67 Wellinton)
TEKNİK DİREKTÖR: Unai Emery

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan Gönül, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Mehmet Topal (Dk. 83 Bienvenu), Selçuk, Mehmet Topuz (Dk. 88 Caner), Cristian, Kuyt, Sow (Dk. 77 Krasic)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

SARI KART: Dk. 20 Egemen
GOLLER: Dk. 59 Emenike, Dk.65 Kuyt, Dk. 69 Kombarov

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER