29 Mart 2024 Cuma

Takas edecek oyuncumuz yok

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımın zamana ihtiyacı olduğunu belirterek, eksiklerini giderip, hedefi şampiyonluk olan bir ekip kurmaya çalışacaklarını söyledi.

Aybaba, BJK TV’de yaptığı ve kulübün internet sitesinde de yer alan açıklamasında, Beşiktaş’ın büyük düşünmek zorunda olan bir takım olduğunu vurgulayarak, ”Camia olarak çok çabuk hareket etmemiz lazım. Zamana ihtiyacımız var ama aynı zamanda çabuk hareket etmemiz de gerekiyor. Eksiklerimizi giderip, hedefi şampiyonluk olan bir ekip kurmaya çalışacağız” dedi.

Fernandes’in takas edileceği şeklindeki söylentileri de açıklayan Samet Aybaba, şunları kaydetti:

”Bu konudaki net tavrımızı defalarca ortaya koyduk. Bizim oyuncularımıza başka kulüpler talip olabilir, bu gayet doğaldır. Biz de onun karşılığında başka kulüplerden başka oyunculara talip oluruz. Onların verdiği değil, bizim istediğimiz oyuncular varsa böyle bir şey konuşmaya başlarız. Kamuoyunu oyalamak için, Beşiktaş’ın üzerinden bazı konular gündeme getirmek için böyle şeyler yapılıyor. Şu an mevcut kadromuzun içinden takasla verebileceğimiz bir isim yok. Başka takımdan birine talip olursak, o takım bizden bir oyuncuyu düşünürse o zaman bunları konuşabiliriz.”

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER