28 Mart 2024 Perşembe

Beşiktaş taraftarının Q7 isyanı

Beşiktaş‘ın bu akşam saat 18.30’da Nevzat Demir Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı gerçekleştirdiği antrenman öncesi 100 kadar Siyah-beyazlı taraftar, Ricardo Quaresma’nın A Takıma alınmamasını protesto etmek için tesislere geldi.

Tezahüratlar yapan grup, yaktıkları meşalelerle bir süre tesis kapısında beklediler. Tesisin girişine pankart asan taraftarlar, Beşiktaş Yönetim Kurulu’na da bir anlamda mesaj gönderdi.

Pankartta, “Quaresma’yı verin Baros’u alın, Fernandes’i verin Yekta’yı alın, Sivok’u verin Gökhan Zan’ı alın” ifadeleri yer aldı. Ayrıca, “Fener’den, Cim Bom’dan topçu almayın, taraftarı çıldırtmayın, yeter artık Samet Hoca, dönsün artık Quaresma” tezahüratı ile teknik direktör Aybaba’ya da mesaj gönderdiler. Yaklaşık 2 saat tesislerin kapasında bekleyen taraftar grubu, Samet Aybaba ile görüşüp antrenman yapan oyunculara destek vermek için içeri girmek istediklerini belirttiler. Ancak bu istekleri kabul edilmedi. Çevik Kuvvet’in tesislerin önüne gelip bir süre beklemesine rağmen taraftarlara müdahale yapılmadı. Antrenmanın bitmesinin ardından tesislerden arabalarıyla çıkan oyunculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar daha sonra dağıldı.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER