17 Nisan 2024 Çarşamba

Rakibimiz şu anda tura daha yakın

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Spartak Moskova deplasmanında rakibine 2-1’lik skorla kaybeden Fenerbahçe‘de teknik direktör Aykut Kocaman maç sonu yaptığı açıklamalarda Spartak Moskova’nın avantajı yakaladığını ama İstanbul’da bu durumu tersine çevirmek için ellerinden geleni yapacağını söyledi.

Kocaman, yedikleri ikinci golün haricinde takımın performansından son derece memnun olduğunu söyledi. Alex’in yerinde Cristian’ın görev almasıyla ilgili soruyu cevaplayan Kocaman, ”Sert, hızlı ve istekli bir takıma karşı oynadık. Genel olarak ikinci gol hakikaten ucuz bir goldü. Takımın performansından bunun dışında son derece memnunum” diye konuştu. 
Maçta, Emenike’nin elini öpmesiyle ilgili soruya Kocaman, ”Emenike uzun süre Türkiye’de oynadı. Ben de onu çok istemiştim takıma. Ciddi bir ücret ödeyerek transfer etmiştik. Ben de o da Fenerbahçe’de olmasını çok istiyorduk. Hareketi biraz daha belki onun içindir diye tahmin ediyorum” diye cevap verdi. 

Yedikleri ikinci golü neden ”ucuz” diye nitelendirdiği sorulan Kocaman, ”Bu kadar kalabalığın içinde alan savunması yaparken, bütün oyuncular ceza alanı içindeyken bu seviyede özellikle ayakla vuruş yaptırılmaz. O nedenle ‘ucuz’ dedim” ifadesini kullandı. 

Aykut Kocaman, rövanş mücadelesinin nasıl olacağıyla ilgili soru üzerine de şunları kaydetti: ”Her maçın kendi içinde ayrı bir senaryosu vardır. İçerideki maçta, maç öncesinde yazacağımız belki de ofansif senaryonun hayata geçmesi için çok çaba sarf edeceğiz. Tur için bize bir golün yeteceğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadan maçı düşüneceğiz.” 

”Terörü lanetliyoruz”
Kocaman, Gaziantep’teki bombalı saldırıya da değinerek ”Terörü bir kere daha burada lanetliyoruz” dedi.  Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, ”Ülkemizde ölen insanlar var. Felaket zincirinin bir an evvel son bulması en büyük dileğimiz. Maçı anlattık ama bence burası çok daha önemli” dedi. Fenerbahçe kafilesi, bu gece özel uçakla İstanbul’a dönecek.

- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER