16 Nisan 2024 Salı

Bu Emre Kaka’dan iyi

Selçuk İnan’ın etkisiz kaldığı Kasımpaşa maçında assolistliğe soyunan Emre Çolak, futbol resitali verdi ve gönülleri fethetti. 
 
Ne Hamit ne Amrabat ne de Burak… Galatasaray’da futboluyla taraftarı mest eden isim Emre Çolak. Geçen sezon ilk 11’e en son yazılan isim olan Emre, Kadıköy’deki şampiyonluk maçında formasını Riera’ya kaptırmış, kanatlara yapılan Hamit-Amrabat takviyeleri sonrası o formayi geri alacağı ihtimali yok sayılmıştı…
 
Tatilde hiç boş durmadı
 
Ancak 21 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Fatih Terim tarafından takıma verilen 1 aylık tatilde boş durmadı ve her gün yaptığı çalışmalarla güç topladı. Hazırlık kampına fizik olarak hazır gelen Emre Çolak, bunun meyvesini hocasının gözüne girerek aldı. Hazırlık maçlmarında ilk 11’de şans bulan Emre, bu fırsatı iyi kullandı ve futboluyla teknik heyet ile taraftara güven aşıladı. 
 
Selçuk yoksa Emre var
 
Süper Kupa’daki Fenerbahçe derbisinde sol kanattan yaptığı bindirmelerle Umut-Elmander ikilisini besleyen Emre Çolak, Kasımpaşa maçındoa şov yaptı. Selçuk İnan’ın vasatı aşamadığı mücadelede liderliğe soyunan Emre, paslarıyla hücumu yönlendirdi, sol kanatta Hakan Balta’ya sık sık destek verdi ve kullandığı duran toplarla Galatasaray’a galibiyeti getirdi. 
 
Umut’un attığı iki golde de asist yapan oyuncu, tam not aldı. Ünal Aysal’ın sözünü verdiği ve “Pastanın üzerindeki çilek olacak” dediği transferi unutan Galatasaraylılar, bu formunu koruması halinde Çolak’tan kimsenin formayı alamayacağı görüşünde birleşti. Futbolcular ise soyunma odasında Emre’yi “İşte yeni çileğimiz” diye tebrik etti. Arda Turan da maçtan sonra telefona sarıldı ve Emre’yi başarısından dolayı kutladı. 
 
Kaynak: AMK
- Sponsor Bağlantı -
- Sponsor Bağlantı -

SON HABERLER